ABOUT رژیم کتوژنیک

About رژیم کتوژنیک

About رژیم کتوژنیک

Blog Article

این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا می‌شود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟

قرص لاغری فلوردو چیست؟ آیا واقعا با فلوردو لاغر می‌شویم؟

رژیم کتوژنیک به دلیل برخی محدودیت‌ها باید در مدت زمان مشخصی اجرا و پیروی شود و یک رژیم طولانی مدت نیست. خروج از رژیم کتوژنیک، فواید خود را دارد:

رژیم کتوژنیک بر روی درصد بالایی از افراد جواب می‌دهد زیرا که عوامل کلیدی افزایش وزن را نشانه می‌گیرد.

یک کاغذ بردارید و وزن و احساس خود را پیگیری کنید و بسته به اهداف‌تان، این تعداد را هر هفته نمونه رژیم کتوژنیک یا یک هفته در میان افزایش دهید.

اما برای کاهش وزن معمولا نوع استاندارد رژیم کتو به افراد پیشنهاد می‌شود.

به این حالت، گرسنگیِ سلول‌های سرطانی می‌گویند. زمانی که سلول‌های سرطانی تغذیه نشوند یا به اصطلاح گرسنه بمانند، احتمال پیشرفت تومورها هم به حداقل می‌رسد.

 اگرچه تحقیقات بیشتری لازم است، اما یک مطالعه نشان داد رژیم کتو به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک می‌کند.

حتما بخوانید: هر آنچه باید درباره ریزمغذی‌ها و درشت مغذی‌ها بدانیم

آیا می‌خواهید بدانید که چه مقدار مجاز هستید تا کربوهیدرات دریافت کنید و در فاز کتوسیس باقی بمانید؟ رژیم کلاسیک کتوژنیک که برای درمان صرع طراحی شد درصد محدودی از پروتئین و کربوهیدرات دارد.

ایده اصلی این رژیم این است که بدن خود را به کتوزیس تبدیل کنید، یعنی حالتی که در آن چربی‌ها را می‌سوزاند.

چند روز پس از اجرای رژیم کتو، بدن وارد فاز کتوزیس و تغییرات اساسی متابولیسمی می‌شود. کتو دارای ویژگی‌هایی است که یادآور رژیم اتکینز و سایر برنامه‌های کم‌کربوهیدرات می‌باشند.

در این رژیم غذایی، مصرف کربوهیدرات به‌شدت کاهش پیدا می‌کند و با چربی جایگزین می‌شود.

میلک‌ شیک با شیر بادام، پودر کاکائو و کره‌ بادام زمینی؛

Report this page